KOZMETIČKI SALON ”ESENCA” VINKOVCI JEDINI U SLAVONIJI I BARANJI IMA FRANŠIZU ZA TEENLIFTING PLATIZME

VINKOVCI-Kozmetički salon ”Esenca” iz Vinkovaca kojeg već dugi niz godina uspješno vodi Kristina Mravinac,  jedini u Slavoniji i Baranji ima franšizu za Teenlifting Platizme, a o čemu se konkretno radi pojasnila je dr. Sanja Malbaša Gošović, liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog, te vlasnica metode Teenlifting.

-Otvorili smo u Vinkovcima prvu franšizu Teenlifting Platizme, a želja nam je da što više ljudi proba tu metodu koje je revolucionarna, koju morate probati, jer se teško može opisati riječima.Jako je važno da osjetite vlastite mišiće, da ih osvijestite i da shvatite da ustvari imamo sve što nam treba da održimo svoj izgled, podignemo podbradak i obraz bez ikakve kemije to na najzdraviji mogući način.Ovdje se radi o elektro stimulaciji vlastitih mišića, mišić podbratka, usta, obraza, očiju i ukoliko stavimo elektrode na lice, odnosno na podbradak, dobit ćemo jedan pokret podizanja cijelog lica prema gore i taj trening vježbanje od pola sata ojača sve mišiće lica i podbratka i da oni vremenom ostanu onako oblikovani kao što su bili i prije nego što su se počeli opuštati, istaknula je dr. Sanja Malbaša Gošović.

Liječnica dr. Sanja Malbaša Gošović,  1990. godine je razvila metodu pod zaštićenim brandom Teenlifting koju i dalje razvija. Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda stimulacije svih mišića tijela i lica istovremeno, odnosno stimulacije velikih grupa mišića, za što se koriste posebno i novooblikovane elektrode kao i standardne elektrode, postavljene nestandardnom metodom u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata.

Teenlifiting aparatima za elektrostimulaciju mišića, revitalizaciju mišića i stimulaciju akupunkturnih točaka postižu se iznimno dobri rezultati u: kozmetici (pomlađivanju) lica i tijela, prevenciji (održavanju) dobre mišićne kondicije lica i tijela kod sportaša, osoba starije životne dobi i ostalih, rehabilitaciji, tretiranje oštećene periferne cirkulacije, grčeva, cerebralne paralize, atrofije mišića, artroze koljena i kukova, bolova u lumbalnom i vratnom dijelu kralježnice, inkontinencije, impotencije i dr.

Kristina Mravinac, vlasnica Kozmetičkog salona ”Esenca” Vinkovci, ovom prigodom je istaknula:

-Na početku bih se zahvalila ugostiteljskom objektu ”Marabu” u Vinkovcima koji su nam ustupili prostor da zainteresiranim građankama i građanima prezentiramo što je to Teenlifting Platizme.Imamo franšizu za sve četiri županije u Slavoniji i Baranji, mi smo odabrani na taj način što je dr. Sanja Malbaša Gošović tražila Kozmetički salon koji je svojim dugogodišnjim radom potvrdio svoju kvalitetu.Uputila sam zahtjev i odabrala je naš Kozmetički salon ‘Esencu”, potpisali smo ugovor, te je naš salon odabran za regionalnog zastupnika za franšizu, Teenlifting Platizme. Sve zainteresirane građanke i građani nakon ove promotivne prezentacije mogu doći u naš salon gdje ćemo im pružati trening lica, odnosno Teenlifting platizme koji služi za oblikovanje i podizanje obraza i usta, uklanjanje bora oko usana, uklanjanje podbratka, sužavanje vrata, sužavanje lica  i zatezanje kože i mišića lica,  rekla je Mravinac.

Na ovoj promotivnoj prezentaciji u vinkovačkom Marabu odzvao se veliki broj djevojaka, žena, međutim vidjeli smo i neke muške osobe tako da su svi došli vidjeti što sve nudi ova metoda Teenlifting Platizme.

 

Na Teenlifting Platizme mogu doći osobe i s minimalno navršenih 25 godina, a gornja granica starosti nije određena.Osim starosne kategorije na Teenlifting Platizme ne mogu doći osobe koje imaju ugrađeni pacemaker, akutnu upalu vena, trudnice i osobe koje imaju epilepsiju, a jako je povoljan za osobe koje imaju glavobolju i migrenu.

Link na članak: Otvorena franšiza TEENLIFTING Platizme u Vinkovcima

Moglo bi Vam se svidjeti